Villa Mosa

Elegant en riant landhuis. Volledig omheind privé park van 1 hectare.  Gelegen aan de oevers van de Maas in het Waalse dorpje Bas-Oha.  Weekend- of vakantieresidentie voor groepen. Voorzien van alle moderne comfort en luxe.  Verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisterrein. 

Villa Mosa is een elegant en luxueus landhuis dat zich uitstekend leent tot weekend- en vakantieresidentie voor groepen tot 26 volwassen personen  tot 40 personen ( volwassenen en kinderen inbegrepen). Villa Mosa is voorzien van alle modern comfort  en straalt bovendien nog steeds de charme en authenticiteit uit van een verblijf van welgestelde families uit de vorige eeuwen.

Villa Mosa leent zich niet voor de orgaisatie van vrijgezellen- en studentenfeesten en allerlei feesten/activiteiten met luide muziek en drinkpartijen. Villa Mosa wordt niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 25 jaar. Na 22u mag er geen geluidsoverlast veroorzaakt worden voor de buren en de Belgische locale wetgeving omtrent goed nabuurschap dient nageleefd te worden.